До уваги інженерів, науковців, студентів та всіх, хто працює з розрахунками: Вийшов новий Mathcad Prime 7!

 

Mathcad Prime – це провідне в галузі програмне забезпечення для інженерних розрахунків.

Ви використовуєте його, щоб легко виконувати високоточні обчислення, а потім зберігати, спільно та повторно використовувати ці обчислення, щоб отримати максимальну віддачу від вашої важливої ​​інтелектуальної власності.

Вихід нової версії Mathcad Prime 7 покращує популярне програмне забезпечення, додаючи покращення символьного оператора, елементи управління введенням даних, покращення зручності використання та багато іншого! Ось що ви знайдете:

Combo-box (введення даних)

Часто обчислення управляються визначенням змінних, і деяких інженерних завдань може знадобитися кілька різних значень різних змінних, щоб забезпечити повну картину проектування.

За допомогою нових елементів керування введенням у вигляді поля зі списком (Combo-box) можна заздалегідь визначати змінні та їх значення, пов'язані з різними параметрами обчислень. Просто змініть набори змінних, що стосуються конкретних варіантів використання, вибравши новий параметр у меню поля зі списком.

Наприклад, якщо розрахунки вашого робочого листа змінюються залежно від використовуваного матеріалу, скажімо, з різними металами, що мають різні характеристики, ви можете налаштувати поле зі списком для визначення всіх змінних та значень, пов'язаних із різними типами металів. Потім ви можете вибрати тип металу в полі зі списком, і робочий аркуш буде перерахований за допомогою характеристик вибраного металу.

 Ви можете визначити кілька змінних кожного вибору поля зі списком; Ви можете використовувати кілька полів зі списком на своєму аркуші; і ви можете включити їх практично будь-яке рівняння.


Поліпшення у символьному операторі

У Mathcad Prime 6 був представлений принципово новий символьний оператор, пропонуючи розробникам програмного забезпечення PTC більшу гнучкість під час створення майбутніх версій. Для користувачів це означає, що вже в Prime 7 ви побачите модифікації та покращення, які раніше були просто неможливими.

У Mathcad Prime 7 ми вже спираємося на те, що почали торік. Досвідчені користувачі повинні почати помічати наступне:

ü Найкращі повідомлення про помилки. Тобто символьний оператор став більш інтерактивним, зрозумілим та зручним для роботи.

ü Значно покращена продуктивність, у тому числі для ключового слова simpleify, ключового слова solution та певних/невизначених інтегралів.

ü Покращений зворотний зв'язок (для цільового аналізу) у багатьох випадках, раніше оцінка колись займала занадто багато часу, MathcadPrime 7 працюватиме швидше

ü Покращення як ключового слова simpleify, так і ключового слова simpleify за допомогою модифікатора max. Тепер ви можете побачити більш швидкі та спрощені результати.

ü Покращення як рішення ключового слова, так і рішення ключового слова з використанням модифікатора повністю. Тепер за допомогою ключового слова можна вирішити більше випадків, зокрема:

ü Покращення ключового слова float, підвищена точність деяких обчислень (наприклад, функцій Бесселя) та точніше округлення.

ü Зміни при допущенні змінних. Алгоритм припущення, як і раніше, використовується в новому движку за умовчанням, але тепер він також підтримує комплексне припущення як модифікатор.

ü Покращена підтримка певних/невизначених інтегралів.

ü Покращена підтримка серії ключових слів, тепер вона підтримує біномні серії.

ü Покращена робота з поліномами, ступенями та корінням. Плюс покращена продуктивність великих апаратних потужностей.

 
















Автономний конвертер

Mathcad Prime 7 включає автономний конвертер застарілих розрахункових файлів (MathcadV14-15) Конвертер можна встановити разом із додатком. Тепер вам більше не потрібно окрема установка застарілої програми Mathcad V15, що заощаджує ваш час та зусилля.

(Примітка. Це дозволяє вирішити проблеми, з якими користувачі могли зіткнутися в минулому, наприклад, коли Mathcad 15 і Prime не могли бути встановлені на одному комп'ютері.)

Ще більше покращень!

З кожним випуском Mathcad Prime стає простіше у використанні, і з'являється більше можливостей для керування вашими повсякденними завданнями. Багато з наступних покращень зручності використання були зроблені у відповідь на запити клієнтів:

Можливість зберегти робочий лист у форматі PDF, щоб спростити обмін файлами.















Спрощення прокручування, фокусування та масштабування. Ці функції були покращені, щоб покращити читання, перегляд та редагування таблиць Mathcad. Наприклад, масштабування тепер впливає на сторінку, а не на сторінку, на якій знаходиться курсор.

 

Увімкніть або вимкніть основні лінії сітки в меню «Документ».

 

Тема Організація Прізвище, Ім'я Email Телефон Captcha
Коментар / Питання