Нові можливості PTC Mathcad Prime 6.0

Візуалізація ваших інженерних розрахунків стала зручнішою, ніж будь-коли. Версія PTC Mathcad Prime 6.0 дозволяє користувачам виконувати перевірку орфографії в нотатках різними мовами, включати гіперпосилання, налаштовувати поля та нижні колонтитули, в ній представлений новий символьний механізм та багато іншого.

Нові можливості:







Чому варто вибрати PTC Mathcad?









Удосконаліть створення 2D-графіків

У версії PTC Mathcad Prime 6.0 запропоновано розширені функції створення 2D-графіків, які тепер забезпечують повне індивідуальне налаштування вигляду та роботи двовимірних діаграм. Нижче наведено деякі розширені функції форматування.










Захист вмісту

Наші інженерні розрахунки є цінними корпоративними активами. PTC Mathcad Prime 6.0 пропонує функцію захисту та блокування областей, щоб ви могли керувати рівнем доступу та відображенням інформації, що надається іншим учасникам. PTC Mathcad Prime 6.0 спрощує захист вашої роботи та її надання.



















Цілісна функціональна сумісність

Витрачайте менше часу на перемикання між програмами або координацію роботи. Тепер можна впроваджувати вміст, створений в інших додатках, у документи PTC Mathcad Prime 6.0, а також копіювати та вставляти одночасно кілька областей у документи MS Word.
















Підвищена зручність

Перенесення рівнянь означає, що ваші розрахунки не обриватимуться на межі сторінки.
Перенесення може відбуватися навіть у процесі набору.
















Підвищення продуктивності

У вас документ із 100 або більше сторінок? Ця нова версія дозволяє простіше створювати, організовувати великі складні документи та взаємодіяти з ними.

Тема Організація Прізвище, Ім'я Email Телефон Captcha
Коментар / Питання